Mango-mascarpone dessert

Mango-mascarpone dessert

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk zomers toetje met mango, abrikozenjam, cantuccini en yoghurt-mascarponemengsel. Perfect voor een warme dag!

15 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 30 g Abrikozenlikeur
  • 45 g Amaretto

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Mango-mascarpone dessert op tafel.

  1. Schil de mango en snijd deze in hele kleine stukjes.
  2. Meng de mango met de abrikozenjam, het citroensap en eventueel de abrikozenlikeur door elkaar.
  3. Klop de mascarpone met de yoghurt en de vanillesuiker door elkaar.
  4. Breek wat amarettikoekjes of cantuccino in kleine stukjes en verdeel deze over de bodem van de glazen (niet te veel!). Besprenkel met wat amaretto.
  5. Verdeel de helft van de mascarpone over de glazen.
  6. Verdeel hierover de helft van de mangomassa.
  7. Dan weer mascarpone en als laatste de rest van de mango.
  8. Afgedekt circa 2 uur koud wegzetten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts