Gebakken lever met appel

Gebakken lever met appel

Smulweb imageSmulweb

Bak 75 gram kalfs- of lamslever krokant. Beleg een snee roggebrood met een blaadje sla. Bestrooi de lever met wat zout en peper. Uiringen met appelstukjes op de lever doen en garneren met peterselie.

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 75 g Kalfslever

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gebakken lever met appel op tafel.

  1. Bak 75 gram kalfs- of lamslever in wat boter of margarine aan beide kanten 3-4 minuten.
  2. Snijd een ui in ringen en een halve appel in blokjes.
  3. Beleg een snee roggebrood met een blaadje sla.
  4. Haal de lever uit de pan en snijd deze in mooie plakjes. Bak vervolgens de uiringen en appelstukjes even in het bakvet en schep deze op de lever.
  5. Strooi wat zout en peper over het gerecht en garneer het met wat peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Appel