Hamburger

Hamburger

Smulweb imageSmulweb

Een sappige burger op een knapperig broodje met verse tomaat, crispy sla en een perfecte balans tussen zoet, zuur en hartig. Perfect voor een avond comfort food.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Hamburger op tafel.

  1. Pel de schil van de ui en hak de ui fijn.
  2. Doe het gehakt in een kom en roer de helft van de gehakte ui erdoor. Roer de eidooier door het gehakt en strooi er zout en peper naar smaak bij. Kneed het gehakt goed door.
  3. Vorm 4 even grote ballen van het gehakt en druk ze plat.
  4. Laat de boter lichtbruin worden in een koekenpan. Draai het vuur iets lager en bak de hamburgers in ca. 15 minuten gaar en bruin. Draai ze halverwege om.
  5. Snij de hamburgerbroodjes open, was de tomaten en snij ze in dunne plakjes. Was de sla en dep de blaadjes heel goed droog.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees