Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Pittige rundvleescurry op tafel.
- Laat het vlees op kamertemperatuur komen en snijd het in stukken. Pel de knoflook en hak het in stukjes. Spoel de limoen schoon en rasp de schil, bewaar de rasp. Pers de limoen uit en vang het vocht op.
- Verhit olie in een braadpan en bak het vlees in circa 5 minuten op hoog vuur rondom bruin. Eventueel vocht afgieten.
- Voeg 2 eetlepels currypasta toe aan het vlees en roer de limoenrasp goed door het vlees.
- Voeg de helft van het blikje kokosmelk toe en roer alles goed door voor 2 minuten.
- Voeg knoflook, limoensap, (eventueel vissaus), basterdsuiker en de rest van de kokosmelk toe aan het vleesmengsel.
- Laat het vleesmengsel op laag vuur afgedekt 3 uur stoven. Indien nodig voeg water of nog wat kokosmelk toe als het te droog wordt.