In roomboter gestoofde paling

In roomboter gestoofde paling

Smulweb imageSmulweb

Laat jezelf verleiden door onze in roomboter gestoofde paling. De paling wordt lekker mals en zacht door de boter. Laat de paling een uur weken in zoutwater met azijn en spoel het daarna schoon. Stoven maar!

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Maïzena

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke In roomboter gestoofde paling op tafel.

  1. Laat de paling ca. 1 uur weken in water, zout en azijn. Spoel de paling goed schoon.
  2. Bak de paling in een pan et boter en een snufje zout kort aan. Doe de deksel op de pan en laat 30min op laag vuur stoven.
  3. Giet de boter af en voeg hier de maizena, mosterd en de citroensap aan toe totdat er een gladde saus ontstaat.
  4. Serveer de paling met de saus en verkruimel de beschuiten er over. Voeg als laatste de peterselie toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel