Gehaktballetjes met kerrie-yoghurtsaus

Gehaktballetjes met kerrie-yoghurtsaus

Smulweb imageSmulweb

Sappige gehaktballetjes met kerrie-yoghurtsaus. De gehaktballetjes zijn op smaak gebracht met zout, ei, nootmuskaat, ui en peper. De kerrie-yoghurtsaus heeft een heerlijke pittige smaak en is gemaakt van yoghurt, peterselie, lente-ui en currypasta. Lekker met rijst!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gehaktballetjes met kerrie-yoghurtsaus op tafel.

  1. Meng in een kom het gehakt met ei, ui, beschuit, zout, peper en nootmuskaat. Maak van het gehakt balletjes ter grootte van een pingpongbal.
  2. Meng in een tweede kom de yoghurt, peterselie, lente-ui en currypasta.
  3. Verhit de zonnebloemolie en boter in een koekenpan en bak de gehaktballetjes in circa 10 minuten gaar. Schep ze tijdens het bakken om.
  4. Verdeel de gehaktballetjes over de borden. Schep de pittige yoghurtsaus ernaast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees