Chocoladepudding

Chocoladepudding

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke chocoladepudding! Cacao, maïzena, suiker en melk worden vermengd en gekookt, waarna het in een puddingvorm wordt gegoten en afgekoeld. Serveer omgekeerd op een bord, om de pudding er mooi uit te laten zien.

15 min bereiden

dessert

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 11 stappen deze heerlijke Chocoladepudding op tafel.

  1. Gebruik een klein schaaltje en doe hier koud water in de puddingvorm.
  2. Roer de cacao, maïzena en suiker door elkaar.
  3. Voeg 1 eetlepel melk toe en roer tot een glad mengsel.
  4. Voeg nog 2 eetlepels melk toe.
  5. Breng de rest van de melk aan de kook.
  6. Voeg het cacaomengsel toe en roer goed door.
  7. Haal van het vuur af en blijf roeren.
  8. Giet het water uit de puddingvorm en zorg ervoor dat de binnenzijde nat blijft.
  9. Giet het cacaomengsel in de puddingvorm.
  10. Laat de pudding een half uur staan.
  11. Haal de pudding voorzichtig uit de vorm en zet deze omgekeerd op een bord, zodat de pudding er makkelijk uitkomt en mooi recht op het bord staat.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Zuivel Desserts