Gnocchi met tomatensaus

Gnocchi met tomatensaus

Smulweb imageSmulweb

Maak spaghetti eens anders door gnocchi te gebruiken. Met deze heerlijke tomatensaus van tomatenblokjes, gesmolten mozzarella, vers basilicum, en geraspte kaas is het gegarandeerd smullen!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 el Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gnocchi met tomatensaus op tafel.

  1. Verhit de olie in een grote pan en fruit hierin de uisnippers goudbruin.
  2. Voeg de tomatenblokjes toe, breng het geheel aan de kook en voeg de suiker en zout en peper naar smaak toe. Laat de tomatensaus op laag vuur nog een tijdje pruttelen.
  3. Kook de gnocchi volgens de aanwijzing op de verpakking.
  4. Snijd of scheur de mozzarella in kleine stukjes en laat ze in de tomatensaus smelten. Rasp het stukje kaas grof.
  5. Roer de helft van de basilicum door de tomatensaus.
  6. Verdeel de gnocchi over vier borden, schep de tomatensaus erop en strooi de geraspte kaas en de rest van de basilicum erover.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Sauzen