- 500 g Rundvlees
- 250 g Koolrabi
- 250 g Pastinaak
- 500 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Rundvleestajine met knolletjes en kikkererwten op tafel.
- Schil, was en snijd de knolletjes in tweeën en houd ze apart in een kom water.
- Snijd het rundvlees in grove stukken. Doe deze in een snelkookpan samen met de in plakjes gesneden ui, fijngehakte knoflook, specerijen, peterselie en koriander.
- Overgiet het geheel met olijfolie en breng aan de kook. Laat 5-10 minuten al omscheppend aanfruiten.
- Bedek het mengsel met water. Sluit de snelkookpan en breng opnieuw aan de kook. Laat ongeveer 20 minuten zachtjes koken.
- Voeg de halve knolletjes en de kikkererwten toe aan de pan. Controleer of er nog genoeg vocht in de pan zit en sluit opnieuw af met het deksel. Laat nogmaals 20 minuten zachtjes koken tot alles gaar is.