Kapucijnerschotel met knoflook en spek

Kapucijnerschotel met knoflook en spek

Smulweb imageSmulweb

Een stevige kapucijnerschotel is zo gepiept! Aardappel, knoflook, spek en kapucijners, that's it. Wat smaakt daar lekker bij? Brood natuurlijk!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Vloeibare margarine

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kapucijnerschotel met knoflook en spek op tafel.

  1. Zet de blokjes aardappel op met water en een beetje zout en kook ze in circa 5 minuten beetgaar. Giet ze af en laat ze uitlekken.
  2. Verwarm het bakproduct in een hapjespan en fruit de ui circa 3 minuten. Voeg de knoflook en spekblokjes toe en roerbak nog 3 minuten.
  3. Voeg de aardappelblokjes en kapucijners toe en schep alles om. Laat met het deksel op de pan nog 5 minuten doorwarmen.
  4. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Bestrooi het gerecht met peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Vlees Speklap