Witlofsalade met gorgonzola peer en walnoot amuse

Witlofsalade met gorgonzola peer en walnoot amuse

Smulweb imageSmulweb

Een frisse witlofsalade met gorgonzola, peer en walnootamuse. De salade is ontzettend eenvoudig te maken. Hak de walnoten fijn, schil de peren en snijd ze in kleine blokjes. Snijd de gorgonzola ook in kleine blokjes en meng alles samen.

10 min bereiden

voorgerecht

12 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 50 g Walnoten gepeld, ongezouten

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Witlofsalade met gorgonzola peer en walnoot amuse op tafel.

  1. Hak de walnoten fijn.
  2. Schil de peren en snijd ze in kleine blokjes.
  3. Snijd de gorgonzola ook in kleine blokjes.
  4. Meng de gorgonzola met de peer en de walnoot.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Kaas Fruit Witlofsalade Peren Amuses