Iers recepten

Zelf Iers gerechten maken! Ontdek de lekkere en makkelijke Iers recepten van Jumbo.


Uitgelicht recept

Tip van Jumbo Biefsalade met aardappelpartjes en stokbrood

Biefsalade met aardappelpartjes en stokbrood

foodcoach badge foodcoach

Deze biefsalade met aardappelpartjes en stokbrood is de perfecte maaltijd als je zin hebt in iets lekkers. Een frisse mix van salade, boontjes en aardappeltjes met daarop malse biefstuk maakt dit gerecht tot een absolute topper. Serveer met vers afgebakken stokbrood.

30 min bereiden 1 personen

(0)

Ingrediënten

  • 1.5 tl Olijfolie
  • 150 g Sperziebonen
  • 0.5 stuks Bosui
  • 50 g Romainesla mini krop
  • 0.5 tl Rode wijnazijn
  • 1.25 snufjes Peper zwart
  • 150 g Texas bbq aardappelpartjes
  • 97.5 g Jumbo Iers Rund Biefstuk
  • 0.3333 stuks wit rustiek stokbrood
  • 20 g Bewust met roomboter

Bereidingswijze

Zet in 13 stappen deze heerlijke Biefsalade met aardappelpartjes en stokbrood op tafel.

  1. Bak het stokbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit 1/3 deel van de olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verhit de grillpan, bestrijk de biefstuk met de helft van de resterende olie en bestrooi met peper.
  4. Grill de biefstuk 2-3 minuten per kant.
  5. Dek het vlees af met aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten.
  6. Breng een pan water aan de kook en kook de sperziebonen in 10 minuten beetgaar.
  7. Giet de bonen af en spoel onder koud stromend water af en laat uitlekken.
  8. Snijd de bosui in ringen, de sla in stukken en meng met de bonen in een kom.
  9. Roer de aardappelpartjes door de salade.
  10. Maak een dressing van de azijn en de resterende olie.
  11. Sprenkel de dressing over de salade.
  12. Snijd het vlees in plakjes en verdeel over de salade.
  13. Serveer de salade met de roomboter en het stokbrood.