Gegrilde groente met geitenkaas

Gegrilde groente met geitenkaas

Smulweb imageSmulweb

Met deze gegrilde groente met knapperige pijnboompitjes, romige geitenkaas en een zelfgemaakte dressing waan je jezelf in een Franse bistro. Geserveerd op een gezellige schaal met rucola alvast aan de zijkant.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 75 g Rucolacress

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gegrilde groente met geitenkaas op tafel.

  1. Maak een dressing van olijfolie, kruiden en balsamico.
  2. Rooster de pijnboompitten.
  3. Schep de dressing door de groenten, voeg wat peper en zout toe, en schep de groenten op een bakplaat. Rooster de groenten in ongeveer 20 minuten gaar en schep regelmatig om.
  4. Schep de rucola door de groenten en doe het mengsel in een schaal.
  5. Schep de geroosterde pijnboompitten en geitenkaas erdoorheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kaas