Aspergesoep met provencaalse kruiden

Aspergesoep met provencaalse kruiden

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke aspergesoep met provencaalse kruiden en sinaasappelschil. In combinatie met de bieslook is dit een echte smaakmaker en een lekker voorgerecht. Gemakkelijk te maken binnen 20 minuten en gegarandeerd om van te genieten!

25 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Aspergesoep met provencaalse kruiden op tafel.

  1. Kook de asperges 10 minuten in 1 1/2 liter water.
  2. Rasp de oranje schil van de halve sinaasappel.
  3. Schenk de pot Basis voor soep asperge (of schenk de zelfgemaakte soep bij de afgegoten asperges) bij de asperges en voeg de sinaasappelschil en de Provençaalse kruiden toe.
  4. Laat de soep 10 minuten zachtjes koken.
  5. Serveer de soep in diepe borden en garneer met wat bieslook.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden