Macaroni carbonara met ham en kaas

Macaroni carbonara met ham en kaas

Smulweb imageSmulweb

De combinatie van romige pasta met ham, kaas en cherrytomaatjes zal je enorm verrassen bij het eten van deze macaroni carbonara. Extra lekker is de crispy kaaskorst door het gratineren in de oven.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 10 el Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Macaroni carbonara met ham en kaas op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C (hetelucht 180 °C).
  2. Kook de pasta in ruim kokend gezouten water in ca. 14 minuten beetgaar.
  3. Halveer intussen de cherrytomaatjes en knip de bieslook fijn. Giet de pasta af en meng hem in de pan met cherrytomaatjes, hamblokjes, 75 g kaas en de pastasaus.
  4. Schep de romige pasta in een ovenschaal en verdeel de overige kaas erover. Plaats de schotel 15-20 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
  5. Verdeel over 4 borden en garneer met bieslook.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Vlees Kaas