Amuse gevulde lychee (prijswinnaar)

Amuse gevulde lychee (prijswinnaar)

Smulweb imageSmulweb

Een verrassende amuse die je nooit meer zult vergeten. Lychees gevuld met een mengsel van monchou en vijgenchutney en afgemaakt met crema di balsamico. Op smaak gebracht met een blaadje munt. Gegarandeerd een succes bij elke gelegenheid.

15 min bereiden

voorgerecht

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 425 g Lychee

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Amuse gevulde lychee (prijswinnaar) op tafel.

  1. Laat de lychees uitlekken en dep ze droog met keukenpapier.
  2. Prak de monchou fijn en meng dit met 2 el vijgenchutney. Vul de lychees met het monchou-vijgenchutneymengsel.
  3. Druppel over elke gevulde lychee een beetje crema di balsamico en garneer met een blaadje munt, of bieslook (zie foto).
  4. Snijd met behulp van een uitsteekvormpje een sterretje uit de komkommer. Maak met behulp van een uitsteekvormpje een gaatje in het midden van de komkommer. Zet hier de gevulde lychee in zodat hij niet van de amuse-lepel afvalt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Lychee