Gehaktballen van de Librije

Gehaktballen van de Librije

Smulweb imageSmulweb

Proef topklasse in je eigen keuken met deze gehaktballen van de Librije. Een recept van het team van het sterrenrestaurant waarbij traditie en culinaire finesse samensmelten.

60 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(10)

Bereidingswijze

Zet in 2 stappen deze heerlijke Gehaktballen van de Librije op tafel.

  1. Meng alle ingrediënten (behalve de boter en de fond) en kneed met de hand tot alle ingrediënten goed zijn gemengd. Voeg een snuf zout toe en kneed nogmaals door. Verdeel het gehaktmengsel in 4 porties en draai hier ballen van. Laat de ballen afgedekt 30 minuten rusten in de koelkast.
  2. Verhit de boter in een braadpan op middelhoog vuur en braad de ballen rondom bruin aan. Schenk de fond erbij, draai het vuur laag en laat de gehaktballen met de deksel schuin op de pan in 45 minuten gaar worden. Keer de ballen zo nu en dan. Klaar zijn de gehaktballen van de Librije.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees