Oosterse bouillon met champignons en lente-ui

Oosterse bouillon met champignons en lente-ui

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk smaakvolle oosterse bouillon met champignons, lente-ui en een gepocheerd ei. Maak de bouillon, champignons en lente-ui lekker pittig met ketjap, sherry en breng op smaak met peper en zout.

15 min bereiden

soep

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Oosterse bouillon met champignons en lente-ui op tafel.

  1. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in smalle ringetjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in dunne plakjes.
  2. Klop het ei goed los in een bekertje.
  3. Breng de bouillon samen met de champignons en de lente-uitjes aan de kook en laat dit op een lage warmtebron ± 3 minuten zachtjes koken.
  4. Giet het losgeklopte ei door een zeefje in de kokende soep en roer tegelijkertijd goed door.
  5. Maak de soep op smaak met ketjap, sherry en eventueel wat peper en zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep Groente Paddenstoelen Champignons