Romige penne met kip en paprika

Romige penne met kip en paprika

Smulweb imageSmulweb

Tover rustig eens een andere pasta op tafel met deze romige penne met kip en paprika. Knapperige ijsbergsla met een honing-mosterddressing geven dit gerecht net dat beetje extra!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Ijsbergsla met tuinkruiden
  • 1 Zakje mals en kruidig Mediterrane Kruiden

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Romige penne met kip en paprika op tafel.

  1. Kook de penne rigate beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de paprika's in stukjes.
  3. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak hierin de baconreepjes en kipblokjes in 3-4 minuten lichtbruin.
  4. Schep de paprika erdoor en bak alles nog 3-4 minuten.
  5. Voeg de Blue Band Finesse toe en schep de kruidenpasta erdoor. Breng het al roerende aan de kook en laat de saus 2-3 minuten zachtjes doorkoken.
  6. Giet de penne af en schep de pasta door de saus. Warm de pasta nog even goed door.
  7. Meng de ijsbergsla in een slakom met de dressing en strooi de versiermix erover.
  8. Serveer de sla bij de romige pasta.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Gevogelte Groente Paprika