Gnocchi met paprika-gehaktsaus

Gnocchi met paprika-gehaktsaus

Smulweb imageSmulweb

Een hartverwarmend gerecht dat kruidig, romig en bovendien snel klaar is: gnocchi met paprika-gehaktsaus. Lekker voor doordeweeks en helemaal af met wat verse kruiden.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gnocchi met paprika-gehaktsaus op tafel.

  1. Maak de paprika schoon en snijd deze in blokjes. Maak de ui en knoflook schoon en snipper ze.
  2. Verhit een koekenpan met olie en doe het gehakt erin. Bestrooi met zout en peper en bak het rul. Voeg de ui, knoflook en peper toe en bak alles mee. Voeg dan de tomaten met sap toe en maak de tomaten fijn.
  3. Voeg oregano en paprikapoeder toe. Breng de saus aan de kook en voeg de bouillon toe. Roer goed door en laat even doorkoken.
  4. Kook de gnocchi 9 minuten (al dente). Voeg de tomatenpuree toe aan de saus en laat het geheel nog 10 minuten doorkoken.
  5. Serveer de gnocchi met de saus en garneer met eventueel wat verse kruiden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta