Wittechocoladewalnotenpecannotencake

Wittechocoladewalnotenpecannotencake

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke, smeuïge en rijke witte chocoladecake vol met verschillende noten. Perfect voor de chocoholics!

45 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Walnoten gepeld, ongezouten

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Wittechocoladewalnotenpecannotencake op tafel.

  1. Smelt de witte chocolade samen met de roomboter in een kom "au bain marie" (boven een pan heet water) of in de magnetron. Roer goed door elkaar.
  2. Mix er één voor één de eieren doorheen en daarna beetje bij beetje de bloem, het zout en de grofgehakte noten.
  3. Vet de bakvorm in en bestuif met bloem.
  4. Doe het beslag in de bakvorm, zet die in de voorverwarmde oven en laat ongeveer 20 minuten bakken.
  5. Laat goed afkoelen en zet de cake even in de koelkast. Let op: de cake moet volledig afgekoeld zijn voordat je hem uit de koelkast haalt. n.b. Ik heb geen suiker gebruikt in dit recept, omdat ik vind dat de witte chocolade al zoet genoeg is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Cake