Gnocchi met zalm en rode pesto uit de oven

Gnocchi met zalm en rode pesto uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Gnocchi met zalm en rode pesto uit de oven. Stoven van spinazie en koken van gnocchi. Aanbrengen van fijne reepjes zalm op gerecht. Mixen van pesto met room en giet het over de schotel. Afwerken door er nog wat parmezaan over te raspen. Plaats 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C. Spinazie krimpt bij het stoven. Serveer en geniet!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gnocchi met zalm en rode pesto uit de oven op tafel.

  1. Stoof de spinazie in wat olijfolie en laat uitlekken. Kruid met peper en zout en schik ze in een grote ovenschotel.
  2. Kook de gnocchi tot ze komen boven drijven. Giet ze voorzichtig af en schep ze op de spinazie.
  3. Snij de zalm in fijne reepjes en verdeel ze over de gnocchi.
  4. Klop de pesto los met de room en giet over de schotel. Rasp er nog wat parmezaan over.
  5. Plaats 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
  6. Serveer en geniet! TIP: het lijkt veel spinazie, maar dat is het niet. Spinazie krimpt bij het stoven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen