Witvis met een kappertjes-roomsaus

Witvis met een kappertjes-roomsaus

Smulweb imageSmulweb

Een culinaire viservaring met een roomsaus van kappertjes, zorgt voor een onvergetelijke avond. Bak elke zijde van de visfilet totdat het ondoorschijnend is en klaar! Zorg ervoor dat je de saus laat sudderen tot deze lekker is ingedikt. Dat wordt smullen!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Witvis met een kappertjes-roomsaus op tafel.

  1. Verhit de boter in een koekenpan op matig vuur.
  2. Leg de visfilet in de pan en bak elke kant 2-3 minuten, of tot het vlees van de vis ondoorschijnend en gaar is.
  3. Neem de vis uit de pan en houd warm.
  4. Doe de knoflook in de pan en bak 1 minuut.
  5. Voeg de kappertjes, room, wat zout en peper, het citroenrasp en de peterselie toe en breng aan de kook.
  6. Laat sudderen tot de saus dik is.
  7. Leg de vis terug in de pan en laat even doorwarmen.
  8. Dien onmiddellijk op.
eet smakelijk