Chocoladepotjes een toetje die haast een bonbon is

Chocoladepotjes een toetje die haast een bonbon is

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk dessert dat zo lekker is dat het bijna als bonbons smaakt! Romige chocolade met een vleugje koffie en een knapperige bite van kletskoppen of amandelkrullen. Even opstijven in de koelkast en smullen maar!

25 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Chocoladepotjes een toetje die haast een bonbon is op tafel.

  1. Breng in een pannetje de slagroom en de melk aan de kook.
  2. Neem de pan van het vuur en laat de chocolade in de room al roerend oplossen.
  3. Roer nu de koffie en de suiker erdoor. Laat het mengsel afkoelen.
  4. Roer af en toe om een velletje te voorkomen.
  5. Schenk de chocolade in 4 kleine mooie kopjes en laat de chocolade in de koelkast in ca. 3 uur opstijven.
  6. Serveer de toetjes met kleine lepeltjes en geef eventueel kletskoppen of amandelkrullen erbij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts