Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Wrap met kip en groenten op tafel.
- Schil wortels en snijd ze in plakjes. Snijd bleekselderij in schijfjes en paprika in reepjes. Snipper sjalotjes en pers knoflook. Snijd kipfilet in reepjes. Spoel de kidneybonen af met water en laat ze uitlekken.
- Kook wortel en bleekselderij beetgaar in weinig water en giet af.
- Verhit 1 el olie in een braadpan en bak de kip al omscheppend gaar. Haal de kip uit de pan.
- Verhit de rest van de olie in de pan en bak de ui, paprikareepjes en geperste knoflook. Voeg kidneybonen, wortel, bleekselderij en kip toe. Breng op smaak met kruiden en warm alles gedurende enkele minuten goed door.
- Verwarm de wraps volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Leg steeds 1/8 van het mengsel op de bovenste wrap, rol stevig op en steek eventueel vast met een cocktailprikker. Serveer op een bord.