Kippenlevertjes met tauge

Kippenlevertjes met tauge

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke Aziatische verrassing: kippenlevertjes met tauge, ui, knoflook en champignons. Lekker met een mespuntje peper en zout en een scheutje ketjap. Voeg op het laatst de tauge toe en serveer direct.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kippenlevertjes met tauge op tafel.

  1. Pel de uien en de knoflook en maak de champignons schoon (borstelen).
  2. Bestrooi de kippenlevers met peper en zout naar smaak en bak ze apart in een koekenpan.
  3. Bak de uien en knoflook in de koekenpan tot ze licht aangezet zijn. Voeg vervolgens de champignons toe en bak ze kort mee.
  4. Doe de gebakken uien, knoflook en champignons in een aparte schaal.
  5. Doe de gebakken kippenlevers terug in de pan en voeg de ketjap toe. Roer goed door.
  6. Voeg als laatste de tauge toe en roer nogmaals goed door, zodat deze knapperig blijft.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Groente Tauge