Lowfat mizuna-aardappelsalade met dille en kappertjes

Lowfat mizuna-aardappelsalade met dille en kappertjes

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke Lowfat mizuna-aardappelsalade met dille en kappertjes. Mizuna gehakt en gemengd met gekookte krieltjes, augurk, tomaatjes, paprika, bosui en citroenrasp, besprenkeld met een mengsel van cottage cheese en fritessaus. Breng op smaak met peper en zout en geniet.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el mizuna

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Lowfat mizuna-aardappelsalade met dille en kappertjes op tafel.

  1. Hak de mizuna fijn. Snijd de augurken in grove stukken en de rode paprika in blokjes.
  2. Kook de krieltjes beetgaar of verwarm voorgekookte krieltjes gedurende 5 minuten in de magnetron en laat afkoelen.
  3. Doe de mizuna in een grote saladeschaal. Voeg de aardappeltjes, augurk, tomaatjes, paprika, bosui en citroenrasp toe. Besprenkel met het citroensap en hussel voorzichtig door elkaar.
  4. Meng de cottage cheese met de fritessaus en verdeel over de salade. Besprenkel met dille.
  5. Breng op smaak met peper en zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden