(dadar pisang) kokosflensjes met banaan

(dadar pisang) kokosflensjes met banaan

Smulweb imageSmulweb

Kokosflensjes met banaan. Het beslag van kokosmelk, slagroom, bloem, eieren, geraspte kokos en een snufje zout en bereid volgens instructies. Vervolgens wordt de bananenpuree verdeeld over de flensjes en opgerold. Bestrooi de flensjes met bruine suiker en munt om de smaken zoeter en frisser te maken.

25 min bereiden

dessert

6 personen

voedingswaarde onbekend

(11)

  • 0.5 el Rozenwater

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke (dadar pisang) kokosflensjes met banaan op tafel.

  1. Pellen de bananen en prak ze grof. Meng met rozenwater, limoensap, gembersiroop, gemberbolletjes en limoenschil.
  2. Kloppen het beslag van kokosmelk, slagroom, bloem, eieren, geraspte kokos en een snufje zout.
  3. Bak 6 grote dunne flensjes in hete roomboter en laat ze uitlekken op keukenpapier.
  4. Verdeel de bananenpuree over de flensjes en rol ze op. Leg ze op een schaal en bestrooi met bruine suiker en munt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Banaan