Penne pasta met tomatensaus

Penne pasta met tomatensaus

Smulweb imageSmulweb

Penne pasta met tomatensaus, verrassend simpel en heerlijk van smaak. Een vrolijke maaltijd met ui, paprika, knoflook en ham. En vergeet niet een beetje geraspte kaas te strooien!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 ml Tomatensap

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Penne pasta met tomatensaus op tafel.

  1. Kook de penne pasta beetgaar in water met wat zout en 1 el olie.
  2. Maak de ui en de paprika schoon en snijd deze in kleine blokjes. Pel de knoflook en snijd deze ragfijn.
  3. Verhit 1 el olijfolie in een pan en fruit hierin de ui en de paprika.
  4. Voeg de knoflook en de ham toe. Voeg de tomatenpuree toe en laat deze even mee opwarmen.
  5. Voeg daarna het tomatensap toe en laat het geheel even doorkoken.
  6. Breng de saus op smaak met peper en zout.
  7. Leg de pasta op een bord, lepel de tomatensaus over de pasta en strooi de kaas eroverheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta