Geweldige salade met gebakken kippenlevertjes

Geweldige salade met gebakken kippenlevertjes

Smulweb imageSmulweb

Een verrukkelijke salade met gebakken kippenlevertjes. Gebakken in boter, serveren op spinazie, lollo rosso, Parmezaanse kaas en een pijltje witte wijn on top. Binnen 30 minuten is het genieten van dit maaltje!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Geweldige salade met gebakken kippenlevertjes op tafel.

  1. Was en droog de spinazie en lollo rosso. Scheur de blaadjes in kleinere stukjes en leg ze in een grote kom. Bestrooi naar smaak met zout en peper en schud het geheel door elkaar.
  2. Verhit 2 el olie met de boter in een grote braadpan. Voeg de kippenlevertjes toe zodra olie en boter schuimen en roerbak ze 5 minuten op matig tot hoog vuur tot ze van buiten bruin maar van binnen roze zijn. Neem de pan van het vuur.
  3. Haal de levers met een schuimspaan uit de pan, laat ze uitlekken op keukenpapier en verdeel ze over de sla.
  4. Verhit de pan opnieuw op matig vuur, voeg de wijn en de rest van de olie toe en roer het geheel tot het gaat sissen.
  5. Giet de hete dressing over de salade en schud het geheel. Doe het over in een kom en bestrooi het met Parmezaanse kaas. Serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Gevogelte