Jalfrezi met kip

Jalfrezi met kip

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke en smaakvolle jalfrezi met kip, paprika's en een pittige currypasta. Roerbak de kip in ghee met ui, knoflook, gember en de kruiden. Voeg de groenten en currypasta toe, laat 5 minuten sudderen en voila, een heerlijke Indiase maaltijd op tafel

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Jalfrezi met kip op tafel.

  1. Weeg de kruiden af.
  2. Snijd de groenten en kruiden.
  3. Verhit de olie (ghee) in een grote wok of diepe pan.
  4. Laat de ui, samen met het komijnzaad, in de olie glans bakken.
  5. Voeg de gember en knoflook toe en roerbak gedurende 5 minuten.
  6. Voeg de kip toe en roerbak gedurende 15 minuten of tot de kip volledig doorbakken is.
  7. Roer de currypasta en tomatenpuree door de kip.
  8. Voeg de paprika's bij de kip en bak gedurende 5 minuten.
  9. Doe een deksel op de wok of pan en laat het gerecht nu gedurende 5 minuten op een laag vuur koken.
  10. Voeg eventueel zout toe naar smaak.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte