Pindakaas

Pindakaas

Smulweb imageSmulweb

Maak nu je eigen pindakaas! Maal pinda's fijn en voeg geleidelijk olie toe totdat je de juiste consistentie hebt. Schep de pindakaas regelmatig even om en stop als je de juiste consistentie hebt. De zelfgemaakte pindakaas kan worden bewaard in de koelkast

10 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Pindakaas op tafel.

  1. Doe een deel van de pinda's met een scheutje olie in een keukenmachine of in een kom met staafmixer.
  2. Maal de pinda's fijn en voeg geleidelijk aan wat meer pinda's en voorzichtig olie toe.
  3. Schep de pindakaas regelmatig even om en stop als je de consistentie goed vindt.
  4. Schep of giet de pindakaas in potten en bewaar ze in de koelkast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen