Nuoc cham (zoetzure dipsaus)

Nuoc cham (zoetzure dipsaus)

Smulweb imageSmulweb

Nuoc Cham, een heerlijke zoetzure dipsaus om van te smullen! Gemaakt van fijngehakte peper, knoflook, rijstazijn, vissaus, suiker en water. Een perfecte dipsaus voor bij de springrolls of de banh mi. Het proberen waard.

10 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 5 el Water

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Nuoc cham (zoetzure dipsaus) op tafel.

  1. Hak de peper en knoflook zeer fijn. Vermeng deze met de rest van de ingrediënten.
  2. Laat het mengsel koken om de suiker beter op te laten lossen.
  3. Laat de saus afkoelen en bewaar het in een jampot die schoongemaakt is met soda in de koelkast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen