Witte-chocolademousse met passievruchten

Witte-chocolademousse met passievruchten

Smulweb imageSmulweb

Het zachte van witte chocolade in combinatie met de zoetzure smaak van passievrucht. De perfecte afsluiter na een overheerlijk diner! De mousse is gemakkelijk zelf te maken en ziet er fantastisch uit in een glaasje.

15 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 Passie Fruit

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Witte-chocolademousse met passievruchten op tafel.

  1. Klop de eiwitten zeer stijf.
  2. Verwarm de 1.5 dl room en laat de chocolade erin smelten.
  3. Laat het een beetje afkoelen en meng er de geslagen room door.
  4. Schep daarna voorzichtig de eiwitten erdoor.
  5. Verdeel het mengsel over 4 glaasjes en laat in de koelkast minstens 4 uur opstijven.
  6. Snijd de passievruchten doormidden en haal het vruchtvlees eruit.
  7. Haal de glaasjes uit de koeling en verdeel de passievrucht erover.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Passievrucht