Zoetzure saus

Zoetzure saus

Smulweb imageSmulweb

Zoetzure saus met ananas en limoen. Lekker bij kip of bij de barbecue. Gemaakt met o.a. rijstazijn, gember en maizena voor de binding.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Zoetzure saus op tafel.

  1. Laat de ananas uitlekken en bewaar het sap. Snijd de ananas in stukjes.
  2. Pers de limoen uit.
  3. Doe het ananassap in een maatbeker en vul aan tot 250ml met water.
  4. Doe alle ingrediënten (behalve maizena en ananasstukjes) in een kleine pan en laat ze minstens 20 minuten staan (net aan de kook houden).
  5. Maak de maizena aan met een klein beetje water en voeg het samen met de ananasstukjes toe aan de pan.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen