Kebab

Kebab

Smulweb imageSmulweb

Malse Kebab, gemarineerd met diverse kruiden. Rol het gehakt op en draai het om plastic folie, grill ze in een hete grillpan tot ze krokant en gaar zijn. Serveer met frisse tzatziki en geniet van het Midden-Oosten bij u thuis.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 tl Ras el Hanout
  • 1.5 tl Chilivlokken

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Kebab op tafel.

  1. Meng alle ingrediënten in een schaal. Kneed het gehakt om 4 satéprikkers. Scheur 4 stukken plasticfolie af en draai de kebabs hier strak in. Leg ze in de koelkast.
  2. Rol de kebabs uit het folie, giet wat olijfolie op het folie en rol de kebabs erdoor.
  3. Verhit een grillpan en leg de spiezen erin. Draai ze om de paar minuten tot ze gaar zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kebab