Portabellas met notengehakt

Portabellas met notengehakt

Smulweb imageSmulweb

Een vegetarische gerecht om van te smullen: portobello's gevuld met notengehakt, knoflook, sjalot, tijm en pijnboompitten. Binnen no-time zet je deze heerlijke maaltijd op tafel.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Portabellas met notengehakt op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Meng sjalot, knoflook, paprika, tijm, 75 gram geitenkaas, pijnboompitjes, broodkruim en ei. Breng het mengsel op smaak met zout en peper.
  3. Vul de portabella`s hiermee en leg ze in een ovenschaal. Druppel wat olie op de rand van de hoeden en strooi de rest van de geitenkaas erop.
  4. Schuif het ovenrooster met de portabella`s in het midden van de oven. Bak de portabella`s in circa 15 minuten goudbruin en gaar.
eet smakelijk