Charquican

Charquican

Smulweb imageSmulweb

Een Chileense stoofpot genaamd Charquican gevuld met het fijn gesneden rundvlees, ui, aardappelen en pompoen. De smaak wordt versterkt door de heerlijke knoflook en kruiden. En uiteraard geserveerd met brood.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Charquican op tafel.

  1. Vermaal het vlees in de vleesmolen of snijd het heel fijn.
  2. Snijd de ui fijn, knoflook fijn, aardappelen in blokjes en ook de pompoen.
  3. Bak het vlees in de olie gedurende 10 minuten. Voeg de aardappelen, stukken pompoen, ui en knoflook toe, samen met alle kruiden.
  4. Giet er kokend water bij en laat het geheel nog 10 minuten sudderen tot de aardappelen gaar zijn.
  5. Prak de aardappelen en de pompoen fijn met een vork.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kruiden