Gevulde eieren (pate royal)

Gevulde eieren (pate royal)

Smulweb imageSmulweb

Gevulde eieren zijn altijd een traktatie! Dit pate royal recept maakt het nog lekkerder. Het zachte mengsel van eierdooiers, boter en fritesaus vormt een heerlijke combinatie tegen de zachte structuur van gekookte eieren.

10 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 6 g duyvis paté royal dip saus mix 6gr
  • 0.5 g Worcestersaus

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gevulde eieren (pate royal) op tafel.

  1. Kook de eieren 10 minuten. Laat ze schrikken in koud water en pel ze. Halveer ze en haal de dooiers eruit en snijd voorzichtig een klein stukje van de onderkant van de eieren af.
  2. Doe de dooiers door een zeef en roer het zakje pate royal erdoor. Laat de boter zacht worden en doe het met de fritesaus bij het eimengsel, samen met een paar druppels worchestersauce. Maak op smaak met peper en zout.
  3. Doe het mengsel in een spuitzak en vul de eieren.
  4. Garneer met een klein stukje augurk en eventueel wat gekookte eisnippers (nog over van de onderkant).
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Gevulde eieren