Bonbon van tonijn met avocado komkommer en sesam

Bonbon van tonijn met avocado komkommer en sesam

Smulweb imageSmulweb

Op zoek naar een elegant en smaakvol voorgerecht? Probeer dan deze lekkere bonbons van tonijn gevuld met een romige mix van avocado en komkommer. Af te maken met geroosterde sesamzaadjes en dressing van de blender.

25 min bereiden

voorgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(5)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Bonbon van tonijn met avocado komkommer en sesam op tafel.

  1. Meng de volgende ingrediënten: limoensap, knoflook, cayennepeper zonder zaadjes, sesamolie, zonnebloemolie en honing, in de blender tot een gladde massa. Rooster de sesamzaadjes in een pan goudgeel en meng ze met de dressing. Breng de dressing op smaak met peper en zout.
  2. Snij de tonijn in 6 mooie dunne plakjes van een halve centimeter. Leg de plakjes tussen folie en plet ze met de pan flinterdun.
  3. Roer de geprakte avocado met de blokjes komkommer, zout, peper, citroensap en crème fraîche door elkaar.
  4. Leg een plakje tonijn op een stuk folie en scherp hierop een lepeltje avocado mengsel. Draai met behulp van het plastic de tonijn tot een mooie, gevulde bonbon.
  5. Leg het voor de stevigheid een halfuur in de koelkast.
  6. Verwijder het folie en bestrijk de bonbon met de dressing.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Avocado Komkommer