- 4 kwartel
- 30 g Bieslook
- 200 g Frambozendressing
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Gebakken kwartel met frambozenroomdressing op tafel.
- Sla wassen, drogen en in kleine - hapklare- stukken scheuren.
- Meng 1/2 van de frambozencoulis met half opgeklopte room en kruiden met peper en zout. Meng de andere helft van de frambozencoulis met olijfolie.
- Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid de kwartel met peper en zout.
- Verhit de boter in een steelpan (die in de oven mag) tot hazelnootkleur. Braad de kwartels hierin langs alle zijden aan. Bak de kwartels 8 minuten in de oven.
- Maak de sla aan met frambozendressing. Laat de dennenpitten in een pan zonder boter lichtbruin kleuren.
- Haal de kwartels uit de oven en laat ze gedurende 5 minuutjes afkoelen. Snijd de kwartels vervolgens in stukken.
- Leg een bedje van sla op een groot koud bord. Leg daarop de gesneden kwartels.
- Verdeel rondom de twee kleuren frambozendressing. Garneer met frambozen, gekleurde dennenpitten en dille.