- 4 Pasteibakje
- 400 g Paddenstoelenmix
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Paddenstoelenragout op tafel.
- Voorverwarm de oven op 175 graden. Snijd de deksel van de pasteibakjes.
- Fruit de ui en knoflook met de helft van de boter 1-2 minuten in een pan met dikke bodem. Bak de paddenstoelen 5 minuten mee (houd er een paar achter). Schep dit mengsel uit de pan.
- Smelt in dezelfde pan de rest van de boter en voeg de bloem toe. Laat de bloem al roerende 2-3 minuten op laag vuur garen. Schenk langzaam de warme bouillon erbij, tot een gladde, gebonden saus ontstaat.
- Zet de pasteibakjes en deksels op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze 10 minuten in de oven.
- Roer de crème fraîche, het paddenstoelenmengsel, de madeira en zout en peper door de saus. Verwarm de ragout tot de pasteibakjes warm zijn.
- Schep de ragout in de 4 pasteibakjes. Bestrooi met de peterselie en garneer met de achtergehouden paddenstoelen. Leg de deksels erop.