Rode kool met port

Rode kool met port

Smulweb imageSmulweb

Rode kool op een andere manier? Wat dacht je van rode kool met port? Heerlijk kruidig door de toevoeging van kaneelstokjes, nootmuskaat en steranijs. Serveer bijvoorbeeld als bijgerecht van wild!

60 min bereiden

bijgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Rode kool met port op tafel.

  1. Snipper de kool en snijd de appel fijn.
  2. Bak de rode kool in de boter even aan en voeg na enkele minuten de appel toe.
  3. Voeg 4 dl water toe en breng aan de kook.
  4. Voeg de runderbouillon tablet en port toe.
  5. Voeg alle andere ingrediënten toe en laat het gerecht met matige warmte 1 à 1 1/2 uur gaar stoven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kool Rode kool