Gevulde italiaanse focaccia

Gevulde italiaanse focaccia

Smulweb imageSmulweb

Een gevulde Italiaanse focaccia om van te smullen: gevuld met een romig mengsel van ui, paprika, champignons, katenspek en kruidenkaas. Het geheel afgetopt met lente ui en gegratineerde kaas voor extra smaak. Bak het geheel in de oven en geniet van een heerlijke warme lunch of maaltijd!

25 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Gevulde italiaanse focaccia op tafel.

  1. Oven voorverwarmen op 200 C.
  2. Hol de focaccia uit door ongeveer anderhalve cm van de rand in te snijden, maar natuurlijk niet tot de bodem.
  3. Snijd de ui, champignons en paprika grof (niet te).
  4. Bak de ui, champignons en paprika in een pan, voeg knoflook uit de knijper toe en warm plakjes katenspek in stukjes mee.
  5. Laat het even op het vuur staan, maar bak het zeker niet te hard. Haal het dan van het vuur, giet af, voeg peper en eventueel nog wat kruiden naar smaak toe.
  6. Roer er een bakje room/kruidenkaas doorheen.
  7. Doe nu je champignonmengsel in het brood, snipper er nog wat lente ui overheen en maak het geheel af met wat geraspte kaas voor een mooie gratin.
  8. Doe het geheel 15-20 minuten in de voorverwarmde oven van 200 C.
  9. Laat het 5 minuten staan alvorens het aan te snijden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Focaccia