Oventostis net even anders

Oventostis net even anders

Smulweb imageSmulweb

Een verrukkelijke oventosti met mosterd, tomaten, kaas, kalkoen en crème fraîche. Maak 'm af met een lekkere tomatenketchup en serveer met een frisse groene salade. Eet smakelijk!

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Oventostis net even anders op tafel.

  1. Beboter een vierkant bakblik en leg daar vier boterhammen in.
  2. Bedek elke boterham met een beetje mosterd, een plak tomaat, een plakje kaas, een 1/2 plak kalkoenham of gerookte kalkoenfilet (vleeswaar), nog een plakje kaas en tot slot een beetje ketchup.
  3. Bedek elk stapeltje met een boterham.
  4. Klop de eieren los met de crème fraiche of de room, voeg peper en zout naar smaak toe en giet dat over de broodstapeltjes.
  5. Zet de bakvorm met de oventosti's 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden tot ze mooi bruin gebakken zijn.
  6. Opdienen met een lekkere groene salade daarbij. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Marokkaans