Zwarte tagliatelle met warmgerookte zalm en dille

Zwarte tagliatelle met warmgerookte zalm en dille

Smulweb imageSmulweb

Zwarte tagliatelle met warmgerookte zalm en dille in een romige saus van witte wijn, crème fraîche en dille. Kant en klaar in 30 minuten! Serveer direct en smullen maar.

15 min bereiden

tussengerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Zwarte tagliatelle met warmgerookte zalm en dille op tafel.

  1. Kook tagliatelle in een pan met ruim kokend water en zout 10-12 minuten beetgaar.
  2. Verhit boter in een hapjespan. Fruit bosui en knoflook 5 minuten zachtjes.
  3. Schenk witte wijn in de pan en laat even bruisend koken. Roer creme fraiche, dille en peper erdoor en laat het geheel nog 5 minuten zachtjes inkoken tot een saus.
  4. Verdeel zalm in stukjes en schep het erdoor. Laat de saus nog even zachtjes doorwarmen en breng eventueel op smaak met wat zout (niet te veel, de gerookte zalm is al vrij zout!).
  5. Giet de pasta af en verdeel het over warme borden. Schep de saus eroverheen en serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Tagliatelle met zalm