Courgette aardappelschotel

Courgette aardappelschotel

Smulweb imageSmulweb

Deze courgette aardappelschotel maak je simpel met voorgekookte aardappelschijfjes en courgette. Klop de eieren los met melk, pesto en kruiden. Verdeel het mengsel over de aardappelen en courgette en top met paneermeel en Parmezaanse kaas. Bak in de oven tot perfectie!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Courgette aardappelschotel op tafel.

  1. Schil de aardappelen en kook ze tot ze net gaar zijn. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Snijd de aardappelen in plakken of open de voorgekookte aardappelschijfjes.
  3. Was de courgettes en snijd ze in plakken. Ontvel de tomaten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  4. Schik de plakken aardappel en courgette om en om in een ovenvaste schaal. Verdeel de stukjes tomaat erover.
  5. Klop de eieren los met de melk en voeg de pesto, peper en zout toe. Schenk dit mengsel over de aardappelen, courgette en tomaat.
  6. Meng het paneermeel met de Parmezaanse kaas en strooi dit over de schotel.
  7. Laat het gerecht in het midden van de hete oven in ongeveer 35 minuten gaar worden en bruin kleuren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Ovenschotel Courgette