Spinaziewrap met geitenkaas en champignons

Spinaziewrap met geitenkaas en champignons

Smulweb imageSmulweb

Een wrap saai? Niet met deze sprankelende spinaziewrap met geitenkaas en champignons gevuld met roomkaas en pesto afgemaakt met een vleugje van oregano, paprikapoeder, chilipoeder en knoflookpoeder en geserveerd met zachte spinazie en champignons op een bedje van geitenkaas.

10 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 g Spinazie uit de diepvries

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Spinaziewrap met geitenkaas en champignons op tafel.

  1. Verhit olijfolie in een pan op hoog vuur. Bak de champignons samen met de knoflook en bosui in de pan.
  2. Bij diepvriesspinazie: ontdooi de spinazie in een andere pan en voeg op het laatst oregano, paprikapoeder, chilipoeder en knoflookpoeder toe. Breng op smaak met peper en zout. Bij verse spinazie: verhit een scheutje olie in een andere pan en laat de spinazie al omscheppend slinken. Voeg dan de kruiden toe.
  3. Verwarm de tortilla's naar wens. Bestrijk vervolgens de tortilla's met roomkaas en pesto, en verdeel wat spinazie erover.
  4. Schep hierover een deel van het champignonmengsel, en verdeel tenslotte wat geitenkaas erover.
  5. Rol de wrap stevig op.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Groente Paddenstoelen Champignons