Eenvoudige spaanse gazpacho

Eenvoudige spaanse gazpacho

Smulweb imageSmulweb

Maak een eenvoudige Spaanse gazpacho met tomaat, komkommer, paprika, ui en knoflook. Pureer alles in een foodprocessor met olijfolie en brood tot het een gladde soep is. Laat de soep minstens twee uur afgedekt in de koelkast staan en roer er vlak voor serveren azijn, suiker, zout en peper naar smaak door.

10 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 350 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Eenvoudige spaanse gazpacho op tafel.

  1. Doe de tomaten, komkommer, paprika, ui en knoflook in een foodprocessor. Voeg de olijfolie toe en giet de helft van het water erbij. Verdeel het brood erop. Pureer alles tot het een gladde, dikke soep is.
  2. Giet de soep in een grote schaal. Roer er bijna al het overgebleven water en azijn, suiker, zout en peper naar smaak door.
  3. Zet de soep minstens 2 uur afgedekt in de koelkast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep