Tunesische wortelsalade

Tunesische wortelsalade

Smulweb imageSmulweb

Kruidige Tunesische wortelsalade, gemaakt van zachtgekookte wortels met knoflook en harissa. Afgemaakt met een dressing van citroensap en olijfolie, een ware smaakexplosie voor op de saladebuffet of bij de couscous.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Tunesische wortelsalade op tafel.

  1. Maak de worteltjes schoon en snijd ze in plakjes.
  2. Kook ze in water met zout in ongeveer 30 minuten gaar
  3. ze moeten zacht zijn.
  4. Laat de worteltjes goed uitlekken en prak ze grof.
  5. Kruid de wortelpuree met de harissa, de geperste knoflook en het gemalen karwijzaad. Voeg zout naar smaak toe.
  6. Vermeng het geheel met het citroensap en de olijfolie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Wortelsalade